Memories for lifeDen absolut första saken som jag köpte när Eya var i magen var en sån där "Min första bok". Jag tyckte inte att den innehöll så många sidor så att man kunde skriva in allt möjligt om barnets första år och allting som jag ville ta med fanns inte i boken. 

Så jag kom på idén att skriva dagbok om henne. Varje gång hon gjorde framsteg så skrev jag in det i dagboken. Jag skrev om graviditeten, förlossningen, första tiden hemma osv ända tills nu. Och jag skriver fortfarande i den (det rosa blocket på bilden)
Sen gjorde jag självklart samma sak med Isra. Köpte ett block till henne med (den svarta med vita prickar på) och fyller i allt möjligt som sker.

Mitt sätt att skriva i dem är riktat till själva barnet. Jag skriver rakt till dem och det gör att allting blir väldigt personligt. Jag tycker att det var en jättebra idé och jag kommer att göra samma sak med ett eventuellt tredje barn (om det någonsin blir ett tredje).

Så nu på morgonen har jag tagit hjälp av dagböckerna för att uppdatera deras "första böcker" och då har jag även fått användning för de gröna hälsobeskedsböckerna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim