Dagens bild

Dagens bild är på Eyas evighetsros som hon fick av sin morfar. Den kan inte dö, den är hennes för alltid.

                                                                             


(Ni har väl förstått att jag inte lägger in en dagens bild varje dag utan jag mixar med lite olika grejer varje dag..? ;) Eller åtmonstonde när jag hinner göra ett "dagens.." inlägg)

Kommentarer
Postat av: Petra

Så är det verkligen inte! Det är ingen av oss som inte vill umgås med dig... Jag var hos dig förra veckan, o visst vi kanske inte ses lika mkt nu som förr men tyvärr så jobbar jag mest kvällar o förr kunde vi träffas på nätterna men det känns inte så passande att ringa dig så sent när jag vet att Eya kanske sover. O när jag umgås med de andra så är vi oftast hemma hos mig o då är det dom som ringer o frågar om dom får komma förbi så det är inget som är planerat. Och Linda träffar jag inte heller så mkt... Du ser ju själv på mina inlägg att jag skriver att Sandra o Rosie kommer till mig på kvällarna efter jobbet. Jag jobbar bara dag 1gång i veckan o då är det svårt att hinna träffa alla inkl Jonas...

2008-08-15 @ 20:24:08
URL: http://petrakarlzzon.blogg.se/
Postat av: Tanja

Hehe, fast det var inte meningen att vara taskig mot henne. Tyckte att det vart ganska bra ändå :) det var jätte svårt för att jag hade inget bra kort på henne :( Men ska göra bättre någon annan gång :)Puss

2008-08-15 @ 20:32:39
URL: http://tanjakatinka.blogg.se/
Postat av: mihmetcredo82

Åhhh vilken vacker evighetsros Eya har fått:-)

2008-08-15 @ 21:18:03
URL: http://mihmetcredo82.blogg.se/
Postat av: Najalla

2008-08-15 @ 22:18:17
URL: http://nccgossipgirl.blogg.se/
Postat av: Najalla

Oj, råkade skicka ett tomt som du märker :o) Smart grej det där med rosen, den vissnar aldrig! Fiffigt. Jag håller absolut med dig om att man kan finna en riktig vän genom att man har en sak gemensamt. Abslut.. Men du skall ändå hitta personen och finna nivån som ni båda ligger i och passar. Det är sånt jag tycker är så himla svårt och det är det som får mig att liksom tappa lusten samtidigt som det är roligt och intressant att prata med andra mammor. Hoppas iaf att det blir bättre med vännerna och att dom inser hur kul det är med barn :o) Hade du bott på Gotland så hade vi lätt träffats med våra pluttisar. Ha det så jätte bra. Fortsätt läsa o kommentera :o)

2008-08-15 @ 22:23:11
URL: http://nccgossipgirl.blogg.se/
Postat av: Petra

Jag tar inte dig som ett andrahandsval. Vi alla hamnar i perioder när vi umgås mer eller mindre med varandra. Så jag tänkter inte skriva en lång uppsats o förklara mig. Du har inte berättat att du mår dåligt så det vet ja inget om tyvärr. Tycker om dig väldigt mycket men blev besviken då du skrev att du inte hade några vänner kvar, bara för att det e så här nu så betyder det inte att jag skiter i dig, Som sagt man hör av sig mer eller mindre ibland o det är inte heller något personligt.

2008-08-16 @ 03:44:12
URL: http://petrakarlzzon.blogg.se/
Postat av: Mandy

vilken fin ros =) gulligt tänkt

2008-08-16 @ 21:51:01
URL: http://mizzmandy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim