År 2008

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, jag födde barn :)
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag gav aldrig några nyårslöften så det fanns inget att hålla.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Japp :)
4. Är det något du saknat år 2008 som du vill ha år 2009?  Resa! Vi reste inte nånting år 2008 så jag hoppas verkligen att resan till Tunisien blir av på sommaren 2009.
5. Vad var din största framgång 2008? Att jag blev mamma :) Vårat liv är värt så mycket mer nu och jag kommer alltid att vårda min familj.
6. Vad spenderade du mest pengar på? Räkningar, först o främst. Sen är det nog alla grejer och kläder till Eya.
7. Vad önskar du att du gjort mer? Visat mina vänner hur viktiga dem är och att jag inte har glömt bort dem fast det ibland kan verka så.
8. Vad önskar du att du gjort mindre? Önskar att jag inte skulle ha blivit sur så ofta som jag har blivit och att jag inte hade klagat på allt o alla. Men graviditeten innehåller ju en massa hormoner och även efter graviditeten. Då är man kanske inte på så bra humör jämt ;)
9. Hur tillbringar du nyår? Ingen aning. Blir nånting med min lilla familj iaf <3
10. Vem saknade du? Min pappa :( Träffar inte honom så ofta eftersom vi inte bor i samma land och han missar så mycket av Eyas tid som bebis. Har alltid fått leva utan pappa, vilket är väldigt svårt ibland.
11. Finns det någonting du ångrar med 2008? Nej, tror inte det. Har ju allting jag nånsin önskat mig! Min underbara man och den sötaste lilla flickan :)
12. Vilken del av 2008 var bäst? Första eller andra halvan? Andra halvan helt klart!
13. Hur tror du 2009 blir i sin helhet? Jag tror att den blir bra. Har planerat mycket och ifall allt går enligt planerna så svävar jag på rosa moln hela året :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim