En liten lista..

Tänkte skriva om några bra och dåliga saker som vi köpte innan Eya föddes :) Tar inte med dem självklara, alltså vagn, säng och bilbarnstol.
Sen är ju allting väldigt individuellt om vad man tycker om alla olika sakerna. Men dessa är mina tankar och recensioner :)

Babysitter - Tror nog att babysittern är den som vi använder mest. Skulle knappt klara oss utan den! Eya älskar att sitta i den (när hon är på bra humör) och man får en chans att göra saker utan att bära på barnet hela tiden eller låta barnet ligga på rygg.

Nässug - Jättebra ifall snoret är rinnande. Fungerar inte på snor som redan blivit till busar ;)Badbalja - Bra i början, men barnet växer så snabbt så man använder inte den så länge. Har man badkar så går det lika bra att bada barnet i den.

Badhjälp - Trodde först att vi aldrig skulle få användning för den. Eya satt så konstigt i den från början. Men från ca. 3 månaders ålder så fungerar den jättebra! Man får båda händerna fria att göra rent barnet och då orkar man även leka lite medans barnet badar :)Napp - Inget för oss! Eya vill absolut inte ha nappen. Så det bästa är att köpa bara en napp från början och se ifall barnet gillar den, annars slösar man bara bort pengar.

Extra små handdukar - Jättebra! Man behöver dem till mycket! Torka spyor, ha under bebisens huvud när de sover, göra rent olika områden på kroppen osv..

Mini nagelvårdsset - Behövs verkligen! Extra små nagelsaxar och en liten nagelfil. Naglarna växer så snabbt på de små så man behöver vårda dem hela tiden. Och så har man två olika typer av saxar att välja mellan :)Lakan till spjälsäng - Nu köpte vi inga lakan till Eyas säng utan detta skriver jag för att tipsa lite :)
Istället för att köpa en massa små lakan så kan du spara pengar genom att använda dina egna påslakan som du inte använder längre eller såna som du tycker är fula. Lakanen syns ju inte under täcket ändå!
Bara dela upp påslakanet i fyra delar så har du perfekta lakan för spjälsängen! :)

Ja, det är några saker av allt vi köpte innan Eya föddes. Och som sagt så är allting individuellt :) Vad tycker ni var värt att köpa?

Kommentarer
Postat av: Anonym

BABYSITTER, har alltid velat ha en badhjälp men aldrig köpt nån kan tänka mig att den är super bra..

2008-10-23 @ 18:22:05
URL: http://fammakhzomi.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim