Sån otrolig skillnad!

Nyss kommit hem från skolan.
Tänk att jag börjar förstå matte. Att jag nästan tycker om matte.. Otroligt! En lärare kan göra sån otrolig skillnad. Den jag hade på distanskursen var ingen vidare bra, men läraren jag har nu skämtar till det och förklarar. 
Iofs hade jag inte mycket kontakt med den vi hade på distanskursen men man märker ändå skillnad på sättet att förklara. För henne var allting så logiskt, alla kan ju det här, typ. Men läraren som jag har nu förklarar från grunden och lägger till historier som gör att man förstår. Han vill att eleverna ska kunna det här, inte bara klara av ämnet för att det är nödvändigt. Nä, en stor guldstjärna till honom! Nu måste jag bara se till att klara kursen också, annars är jag väldigt korkad ;)  

Kommentarer
Postat av: Petra

Vad kul att det går så bra på kursen =) duktig du är! Tänkte visa lite livstecken, och säga att vi kommer hem imorgon. Luna har börjat fråga efter Eya =) Visade kort på henne idag och då gick hon runt och letade efter henne. Vi får komma över så vi får se skilnaden på det du har fixat där hemma =) kram på er!

2009-08-31 @ 21:13:35
URL: http://missscorpio.blogg.se/
Postat av: Anonym

Heheh vem har du som lärare??

2009-08-31 @ 22:17:19
URL: http://mizzmandy.blogg.se/
Postat av: Laila

Nawh Tack :D världens sötaste är du :)

2009-09-01 @ 13:12:26
URL: http://lailaaziz.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Men så roligt att matten går bra för dig nu! Önskar att jag kommer få en bra lärare när jag väl sätter igång med matten! Det är verkligen superviktigt för ens motivation!

2009-09-02 @ 23:30:17
URL: http://beunique.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim