Tre filmer att se!

Go kväll!
Dagen har rullat på som vanligt och det har varit en massa städ på schemat. Petra tog lite tid på sig att komma hit så jag hann med "nästan storstädning" :) Det enda som fattades var dammning och fönsterputs (samt liiiite småplock hehe).
Nu sover tösen och för oss vuxna står en film på schemat. Vet inte än vilken vi ska se, men hoppas på att det blir en bra film iaf. Har inte lust för halvruttna filmer just nu :)
Då jag ändå skriver om filmer nu så tänkte jag passa på att skriva lite om filmer som vi sett nyligen. Ni får gärna komma med era egna tankar om filmerna ifall ni har sett dem.. Kul att se hur annorlunda man kan tycka.

Surrogates Utspelar sig i framtiden där människan köper robotversioner av sig själva och integrerar enbart med hjälp av robotarna. Man får följa Bruce Willis som är en FBI-agent och försöker lösa ett mystiskt mordfall. Det leder honom till mannen som skapade idéen med robotarna, and so on...
Jag tycker att filmen är bra. Den är enbart 1 timma och 30 minuter vilket känns helt lagom. Skulle den vara längre så skulle jag kanske inte tycka om filmen lika mycket. Man får lite funderingar om det verkligen kommer att bli så i framtiden eller inte. Och om människan verkligen accepterar en massa robotar som sköter ens liv.


Flickan som lekte med elden

 

Uppföljaren till "Män som hatar kvinnor". Denna film handlar om Lisbeth Salander som blir anklagad för trippelmord och dras in i en härva som leder tillbaka till hennes förflutna.
Jag tycker att filmen var lite smått sämre än ettan. Och de har lagt in scener som är alldeles för orealistiska. En svensk film ska vara rätt så realistisk enligt mig. Men den var absolut sevärd. Den som sett ettan borde se denna också.


Saw VIDen handlar praktiskt taget om samma sak som alla de andra Saw-filmerna, men istället koncentrerar dem sig mer på en person som får en massa tester för att överleva.
Jag tycker att filmen är halvt dåligt och halvt bra. Det dåliga är mest i början. Dåliga skådespelare och väldigt dålig scen. Men det som är bra i filmen är att de har försökt att ändra handligen lite genom att ta in lite mer annat än bara ren plågeri. Jag kommer att se alla saw-filmer som kommer ut (om det nu kommer fler) just på grund av att jag sett alla de tidigare. Men även lite för att filmerna ändå är rätt så bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim