En underbar dag med familjen!

God morgon!
Hur var eran dag igår då?
Jag själv jobbade ju som sagt på dagen och när jag åkte till jobbet så hade Eya feber. Märkte det under natten och det kändes inte alls kul att behöva åka och jobba när hon inte mår bra. Men sen avtog febern under dagen och när jag slutade så gick vi hem till mamma där syrran och hennes fästman också var. Vi började med att dela ut presenter och en massa fint blev det! Eya fick kläder, godis, leksaker och en stor "Pippi Långstrump-docka" som är en av hennes favorit leksaker nu :) Hon älskar ju Pippi Långstrump!
Efter presentutdelning var det dags för en massa god mat som mamma och hennes man slitit med. De hade gjort så mycket gott och vi fick med en del hem också :) Så idag blir det ingen matlagning för min del hehe

Vill bara tacka mamma, Mika, syrran och Markus för alla presenter. Eller rättare sagt - Eya vill tacka för sina presenter ;) Och tack för en trevlig eftermiddag/kväll!
Tog inga bilder då jag inte hade någon batteri på kameran men syrran tog en del som hon säkert lägger upp på sin blogg :) Hojtar till när hon har gjort det så ni som är intresserade kan kolla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim