Once upon a time... Historien om BUS!

Jag läste något om BUS (brun utan sol) inne på Lindas blogg och fick lite minnen om senaste gången jag själv använde det (vilket var för mååånga år sen). Det gav mig inspiration till att berätta denna lilla historia :)


Jag och Salah hade varit tillsammans i cirka 6 månader när han åkte till Tanzania för att jobba lite. Han var där i ungefär en månad och dagen innan han skulle komma hem ville jag göra mig lite fin för honom genom att använda BUS. Jag som har så dålig pigment blir knappast brun genom solarium eller solning.
Så jag smörjde in mig och lät det torka. Väntade sedan lite extra innan jag skulle lägga mig och var riktigt förväntansfull inför morgondagen :)

På morgonen vaknar jag och springer till spegeln för att titta på resultatet och vad ser jag då? Jo, en stor fläck på halsen som ser ut som ett sugmärke! Jag skyndar mig för att försöka tvätta bort det men det gick inte. Dum som man är så försökte jag dölja fläcken genom att ha en polotröja, på sommaren!
Sen kom Salah med bilen till parkeringen och jag gick dit för att möta honom. Det blir kramkalas ett tag tills han ser fläcken. Min polotröja var inte direkt hög i kragen så man såg fläcken så fort jag vred på huvudet.
Han brister ut orden "Är det där ett sugmärke?!" och då börjar jag förklara hysteriskt och med gråten i halsen att det inte alls är det. Han frågar mig såklart varför jag döljer fläcken om det inte är ett sugmärke och jag förklarar att jag var rädd för att han skulle tro att det var det trots att det bara är BUS.
Till slut trodde han på mig när jag verkligen gnuggade med tvål och vatten tills det började blekna :) Det tog ca. 1 timma från början tills han trodde mig och den timman var inte rolig ska jag säga.

Varför både han och jag tar så hårt på det här med otrohet är för att vi hatar det! Det är något som inte förekommer, så enkelt är det. Men nu i efterhand så är den historien rätt så rolig, men jag kan lova er att den inte var det då ;)
Och därför är jag väldigt rädd för BUS och vågar inte använda den mer! Kan även säga att jag var 15 år när det där hände och jag tror inte att BUS var så vanligt som idag, eller har jag fel? Nuförtiden finns det väl mycket bättre märken och jag tror till och med att den flaskan jag använde var gammal! :D


Kommentarer
Postat av: Tanja

Haha, du är rolig!

Jag kommer ihåg det där faktiskt :)

Inte det när ni träffades men kommer ihåg resultatet.. har för mig att du hade nån fläck i ansiktet också..?? :)

2009-12-14 @ 22:38:40
URL: http://tanjakatinka.blogg.se/
Postat av: Tanja

Din nuna finns på min blogg för alla att skåda ;) hihihihi

2009-12-14 @ 23:09:55
URL: http://tanjakatinka.blogg.se/
Postat av: Linda

Hahahah jaa det hela lät faktiskt väldigt roligt :D

2009-12-15 @ 14:56:12
URL: http://lindaelivforsberg.blogg.se/
Postat av: Åsa

haha vilken berättelse:-D Kan tänka mig att det inte var lika kul när den väl inträffade haha...

2009-12-16 @ 23:01:14
URL: http://mihmetcredo82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim