Pass-problem!

Usch, nu har man varit rätt nervös och otålig ett tag och äntligen fick jag tag på rätt person som lugnade mina nerver.
Jag har ju ansökt om svensk medborgarskap och ville gärna ha det innan vi åker till England och kollar upp allting där. Men det hade blivit några problem på länsstyrelsen och de hittade inte pengarna som jag skickade in så allting har dröjt på tiden. Så jag tänkte att då får jag väl åka med mitt finska pass då. Men då kom andra tankar upp.. Är mitt finska pass giltigt ifall jag har hunnit bli svensk medborgare innan resan?
Efter en massa samtal till länsstyrelsen om att skynda på allting, till polisen om passfrågor vilka de inte kunde besvara och till slut till flygbolaget som sa att det går bra att flyga med finska passet trots att jag hunnit bli svensk medborgare så kände jag mig lugn. Så det är bara att boka resan som finsk medborgare med mitt gamla efternamn eftersom det är det som står i passet :)
Väldigt självklart såhär i efterhand men medans man står där mitt i vimlet och oron så är det inte lätt att tänka logiskt ;)

Kommentarer
Postat av: Petra

skönt att det löste sig :) såklart man är orolig när det handlar om sånt.. man vet ju inte så mycket om sånt där hehe... Har ni varit och handlat allt tills imorgon? usch din stackare du kommer ju ha mkt att göra med bak och mat, hoppas det inte blir allt för stressigt... Pusselipuss

2009-12-30 @ 14:20:04
URL: http://petrakarlzzon.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Vilket rappel säg..men måste man ha pass i EU? :O

2009-12-30 @ 14:20:46
URL: http://macilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim