Jag tipsar!

Tänkte skriva ner några av mina favoritbutiker när det gäller barnkläder :) Det jag är ute efter är billiga barnkläder. Finns ju en massa butiker men många av dem är så dyra där 1 body kostar typ 200kr och det är inte jag beredd att lägga ut. Det här är bara vad jag tycker.

Lindex - Så fina barnkläder, och framförallt; Billigt! I början tänkte jag inte ens på lindex och när jag väl gick in där så insåg jag att jag har missat mycket!

KappAhl - Bättre sortimen i butiken än på nätet, men de har också väldigt fina kläder för barn. Det är nog också en sån butik man inte riktigt tänker på när man är ute efter barnkläder.

IoB-Butiken - Bra sortiment och finns en massa roligt man kan hitta. Finns både billigt och dyrt men man kan hitta fynd om man letar noga ;) Har själv beställt därifrån engång och det gick jättebra. Rekommenderar!

H&M - Mycket "enkla" kläder. Går även att hitta lite annorluna kläder om man vill. Tycker likadant här som på KappAhl att det är bättre sortiment i butiken än på nätet. Billiga, vardagliga kläder :)

Ellos - Ganska bra sortiment och ganska så billigt. De har mer "gulliga" kläder om det är det man är ute efter.

Sen finns det ju såklart en massa andra sidor som har bra barnkläder men då är det lite dyrare. Går helst inte in på dem sidorna för att jag blir sugen på att köpa och ekonomin tillåter inte det. Men jag tar gärna emot fler tips på billiga butiker/sidor! :)


Kommentarer
Postat av: Malin

Nää precis =/ Men men, får börja ta en alvedon innan jag går och lägger mig varje dag tror jag. Gjorde det förut och sov som en gud nämligen. Hehe.Många som tror på pöjkar, gör sambon å och gjorde jag med i början, men nu har jag fått för mig att det bor en liten tös i maggen. Hihi =)

2009-02-11 @ 14:17:53
URL: http://smuffen.blogg.se/
Postat av: Nina

Håller med om att Kapp ahl är en butik man glömmer, nu blev jag sugen på att åka dit ju!http://www.upto12.se/ har ganska billiga kläder, men man får kika in ofta för ibland har de mycket fint och ibland inget alls.Linus och lotta har även de ganska billigt och bra!Pöss o kram

2009-02-11 @ 15:19:08
Postat av: Malin

Ja och ut kom ju en tjej för din del så =) Hihi. Får se vad det är, inte så långt kvar nu och attans vad nervös jag är.

2009-02-11 @ 16:00:14
URL: http://smuffen.blogg.se/
Postat av: Petra

Ja det var en skön dag! Hoppas det är bättre med huvudvärken. Idag har vi varit ute på stan och hälsat på på Eyrabadet igen. Hoppas ni har haft det bra!

2009-02-11 @ 16:35:29
URL: http://missscorpio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim