Omstart!

2009-07-29 @ 14:16:55 Personligt 2009 Kommentarer (0)
Hej alla glada!

Jag har länge tänkt på att börja om med bloggandet och nu har jag beslutat mig för det.
Jag kommer att starta en helt ny blogg, helt från början. Denna blogg ska bort och även innehållet i den.
I den nya bloggen kommer jag inte lägga in så många bilder på Eya med tanke på att hon ändå är ett barn som inte kan säga ifall hon vill ha sina bilder på internet eller inte. Någon bild lite då och då dyker väl upp, men inte alls lika många som jag lagt in förut. Men däremot ska jag lägga in bilder på annat.
Jag kommer att tipsa om mer grejer än jag har gjort på denna.
Mer recept och liknande ska finnas i den nya bloggen. Men jag kommer ändå att fortsätta skriva om våran vardag, det är bara det att jag förbättrar bloggen lite samt gör så som jag tycker känns rätt.

Jag kommer att lägga ut den nya adressen i denna blogg och låter den ligga kvar en stund innan jag tar bort bloggen helt och hållet så ni som fortfarande vill följa våran vardag kan hitta dit :) Låter det bra?
Men det dröjer ett tag innan jag gör det.

Man behöver en omstart emellanåt.

Coolaste tjejen!

2009-07-24 @ 22:17:30 Kläder, skor m.m. Kommentarer (7)
Idag var vi i marieberg en sväng och handlade lite nödvändiga grejer.
S fick sig två par byxor och Eya fick ett par coola skor :)
Jag hittade inte det jag var ute efter så det blir en snabbis till stan imorgon för att leta efter en bra baddräkt. Vägrar sätta på mig bikini!

Eya kommer att bli coolaste tjejen på dagis :)
Din Sko 149 kr

Det var dock rätt mycket rea i nästan alla butiker men jag höll mig från allt. Inte alltid det lättaste men denna månad ska vi ta det lugnt med pengarna! Dock blir det en baddräkt, helst på rea :)
Har ni tips på butiker med snygga baddräkter, och billiga, så hojta till!

Gratis fotobok från Fujifilm!

2009-07-13 @ 11:03:32 Tips och idéer Kommentarer (2)Jag har länge velat göra en fotobok av Eyas första år, men det har aldrig blivit av.
Nu tänkte jag passa på att göra en fin bok med en massa fina bilder på min sötnos och resten av familjen. Eller om hennes första födelsedag.
Det som är så bra med fotoböcker är att de ser ut som vanliga böcker fast med dina egna bilder istället för någon annans.
Och framförallt går det smidigt att göra den via nätet! Du slipper klippa och klistra och riskera att det blir något fel med dina bilder. Ett väldigt enkelt sätt att skapa ett personligt album till dig eller någon annan.
Låt fantasin flöda och gör din alldeles egna, speciella fotobok av dina nära och kära. Eller varför inte om en resa, bröllop, recept eller annat som är dig kärt.
Vill ni läsa mer om fotoboken kan ni klicka på länken: www.fujidirekt.se/fotobok 

Det enda du behöver göra för att få ta del av detta fantastiska gratiserbjudande från Fujifilm är att skriva minst 100 ord om fotoboken på din blogg eller hemsida. Och sen fyller du i deras intresseanmälan HÄR.
Och till slut fyller du i att du blev rekryterad av mig: n_baby@hotmail.com

Design av Tasnim