Gratis fotobok från Fujifilm!
Jag har länge velat göra en fotobok av Eyas första år, men det har aldrig blivit av.
Nu tänkte jag passa på att göra en fin bok med en massa fina bilder på min sötnos och resten av familjen. Eller om hennes första födelsedag.
Det som är så bra med fotoböcker är att de ser ut som vanliga böcker fast med dina egna bilder istället för någon annans.
Och framförallt går det smidigt att göra den via nätet! Du slipper klippa och klistra och riskera att det blir något fel med dina bilder. Ett väldigt enkelt sätt att skapa ett personligt album till dig eller någon annan.
Låt fantasin flöda och gör din alldeles egna, speciella fotobok av dina nära och kära. Eller varför inte om en resa, bröllop, recept eller annat som är dig kärt.
Vill ni läsa mer om fotoboken kan ni klicka på länken: www.fujidirekt.se/fotobok 

Det enda du behöver göra för att få ta del av detta fantastiska gratiserbjudande från Fujifilm är att skriva minst 100 ord om fotoboken på din blogg eller hemsida. Och sen fyller du i deras intresseanmälan HÄR.
Och till slut fyller du i att du blev rekryterad av mig: n_baby@hotmail.com

Kommentarer
Postat av: Nina

jag skrev oxå bara hela adressen. de får väl leta :P hahahhaha!har inte fått någe mail av dem än iaf.. se om det dyker upp någe!

2009-07-13 @ 12:03:09
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: bee

du får visa mej boken sen =))

jaa just de nina du vet dom där böckerna som du beställde från en hemsida där man kan få barnens namn med i boken..kvinnan som gör dom bor i gbg granne me min kompis hon kan fixa dom jättebillgt typ 100-150 kr säg till nästa gr du ska beställda =)) så köper jag med härifrån istället

2009-07-13 @ 15:52:30
URL: http://beeparsa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim