Bristningar

Jag var inne på www.alltombarn.se och läste om lite allt möjligt och då såg jag att många lägger ut bilder på deras kroppar efter en graviditet. De skriver även om sina känslor angående kroppen.
Många var väldigt nöjda med sina bristningar över magen, trots att bristningarna fanns överallt omkring magen. Sen Eya föddes har jag mått lite dåligt över mina bristningar, men nu börjar den känslan vända mot det positiva istället.
Bristningarna finns där av en anledning, jag har fött barn! Det är Eya som har orsakat bristningarna så varför ska jag då må dåligt över dem? Jag fick världens finaste skatt av att offra en del av min kropp. Hon skänker mig glädje och kärlek varenda dag, vilket jag inte hade lika mycket av innan hon föddes.
Bristningarna får mig också att känna mig mer kvinnlig, och det är väl en bra känsla? Med en mage som är helt platt och felfri efter en graviditet kan kännas bra, men att ha en mage fullt med zebraränder kan också kännas bra om man själv låter den känslan komma fram!
Så istället för att nästan gråta varje gång man hoppar in i duschen, ska jag le och vara stolt över mig själv. Jag har dessa ränder över en anledning, jag har burit på ett barn i 9 månader!
Att få höra orden "jag älskar dina bristningar, de har gett mig den finaste flickan!" och se sin man le mot en med kärlek gör att man blir helt varm inuti. Jag ska börja ta åt mig mer av allt det fina han säger till mig.
Jag ska försöka tänka positivt!


Kommentarer
Postat av: Cecilia

Vad fint! :)Svar: Jo eller utanför nrkpg ska vi bo, i finspång men ca 3mil utanför bara:)

2009-03-12 @ 12:44:59
Postat av: bee

brrraaa nina jättefint inlägg.. =) fortsätt tänka positivt =)

2009-03-12 @ 16:18:16
URL: http://beeparsa.blogg
Postat av: Nina

Cecilia - Salah brukade köra dit dagligen förut, alltså till Finspång. Då är det ju inte sådär jäääättelångt från Örebro då :)

2009-03-12 @ 17:04:40
URL: http://ninac.blogg.se/
Postat av: Mihmetcredo

Åhhh helt rätt inställning vännen! Och du ska absolut ta åt dig allt fint S säger till dig... du är ju vacker som solen:-) Kram kram

2009-03-12 @ 19:21:40
URL: http://mihmetcredo82.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Ja jag såg på kartan att det verkar ligga rätt nära :D kul! kanske ses då :D

2009-03-13 @ 00:10:54
Postat av: Sandra

Bra att du tänker så. Klart du ska vara stolt över dig själv kolla sötnöten som är resultatet av dina zebraränder. Kram på dig

2009-03-13 @ 09:09:07
URL: http://sandrasvanborgs.blogg.se/
Postat av: Nina

Cecilia - Ja, det skulle vara kul :)

2009-03-13 @ 11:18:22
URL: http://ninac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim