Födelsedagen och presenter!

God morgon!
Vill bara börja inlägget med att säga TACK ♥ för alla grattis här på bloggen och TACK ♥ alla som kom och hälsade på! Och sist men inte minst TACK ♥ för presenterna! Ni är underbara och jag förväntade mig absolut inte att få något.
Jag hade en helt underbar dag och kväll med mina nära och kära. Kan man begära mer? Det var ett par stycken som fattades och jag hade verkligen önskat att de hade varit med men vissa saker kan man ju inte göra något åt.
Jag köpte en tårta till slut ändå och den var GOD! :) Hallon inuti vilket gav en otroligt bra kontrast till det söta. Då blev det inte för sött utan helt lagom.


På bilderna ser ni vad jag fick för presenter. Och fick även trisslotter, men tyvärr så vann jag inget. Tog ingen bild på cupcakesen och chokladrutorna, men ni kan ju föreställa er hur dem såg ut hehe Cupcakesen hade ljusgrön frosting på med pärlströssel.
Nu hoppas jag att jag inte har glömt någon present men det tror jag inte för att det var de här grejerna som låg där jag la alla presenter igår.

Återigen; ett stort TACK ♥ till alla! Jag är så nöjd över min födelsedag :)


Kommentarer
Postat av: Maritza

hihi :)

2009-11-26 @ 21:14:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim