Frukost = nej tack!

God morgon!
Vill bara tacka mamma och hennes man för middagen igår! Det var jättegott!
Efter att vi kom hem därifrån så hälsade vi på svärmor en snabbis och senare på kvällen kom svägerskan + familj. Så det var en dag med fart och fläng :)
Får se om det händer något roligt idag också eller om vi har en hemmadag. Hoppas på det förstnämnda då jag känner för att göra något ;)

På tal om något helt annat så har Eya blivit jättedålig på att äta frukost. Hon vill knappt ha något. Kanske en banan eller någon annan frukt. Inte gröt eller smörgås. Men hon vill gärna ha något typ fyrtio minuter efter hon vaknat. Hon äter ju bra annars så det är lugnt, känns bara tråkigt att hon inte vill äta frukost och speciellt då vi har bråttom på morgonen.
Eya har alltid ätit bra med mat. Stora portioner och många gånger om dagen helst :) Så jag är väldigt glad för att hon är sån och inte tvärtom. Hon kan få dagar då hon äter dåligt som alla barn kan få, men för det mesta går allting ner.

Dags att göra henne i ordning för dagen. Dusch och påklädning :)


Kommentarer
Postat av: Diana ♥

Önskar dig en fin första advent! Var gärna med i min första adventstävling där kan du vinna en personlig almanacka inför det nya året, som du själv designat! Kram kram/ Diana ♥

2009-11-29 @ 12:51:18
URL: http://dianasblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim