Hemma från sjukhuset

Nu är vi hemma från sjukhuset och Eya ligger och vilar lite. Hon var så trött efter denna dag så hon somnade i vagnen på väg till bussen.
Först sa läkaren att hon hörde nåt blåsljud när hon lyssnade på hjärtat så hon hämtade en hjärtspecialist för att lyssna. Han hörde också ljudet men sa att det är något eko eller liknande som låter då hjärtat pumpar blodet. Så det var ändå normalt. Men sen började dem titta på alla leverfläckar som Eya har på ryggen, magen och benen. Till slut kom dem fram till att det också ser normalt ut. Och angående andningen så trodde han att det inte var någon fara. Han sa att barn brukar andas väldigt oregelbundet, men om andningen skulle upphöra i cirka 15 sekunder så skulle det vara något onormalt. Eyas håller i mellan 7-10 sekunder.
Så slutsatsen var att Eya är en frisk tjej med normalt oregelbunden andning på nätterna. Är så glad för att det inte var något fel!
Båda läkarna berömde Eya för att vara så tidig i sin utveckling, både när det gäller tal och kroppspråk :) De sa att barn i den åldern brukar inte prata så mycket som hon gör och så tydligt :) Så det var kul att höra för en mamma.

Kommentarer
Postat av: Crazyangel

Ja ibland blir man galen.. Haha.Vad skönt att det inte var nått fel. Andning och sånt är ju läskigt :S Milton har inte en ända leverfläck... Konstigt nog.

2009-11-16 @ 22:17:04
URL: http://crazyangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim