Helt förstörd..

God morgon!
Kände inte alls för att gå upp när jag kollade på klockan och såg att den var bara sju! Men vad gör man när tösen vill upp, det är bara att följa efter ;)

Angående inlägget under om Eyas dagis så ville Eyas fröken prata med syrran när hon hämtade Eya från dagis. Tydligen var hon helt förstörd över det som hände. Hon tyckte själv att det var hemskt hur de kunde glömma Eya sådär. Hon hade själv ringt till chefen och berättat det och sa till syrran att säga till mig att också ringa om jag vill. Sen frågade hon ifall jag vill komma över idag för att prata om det. Så jag tar en sväng dit senare för att prata lite.

Annars så har vi inga planer för idag. S är ledig från jobbet (skönt!) och Eya är ledig från dagis :) Nånting roligt borde vi kunna hitta på tycker jag. Var med och tävla om graviditets- och ägglossningstest HÄR!  ← klicka

 


Kommentarer
Postat av: Nina ♡

va skönt att du fick den reaktionen ändå.. det känns ju bra då dem står på sig. asså tar ansvar för det som hänt. va sa dem sen? gick du dit?2009-10-16 @ 22:50:16
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Nina ♡

å det lät kanon med kalaset. helt perfekt. vi tänkte köra drop in.. så får vi se hur det går. men vi har ju lite tid att bestämma oss... tur det!!

2009-10-16 @ 22:51:29
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Anonym

ah synd att du inte kom dit då, men det är ju skönt att det finns fler dar i veckan.. alltid någe.. ja hoppas det löser sig till det bästa iaf. så att du slipper att känna dig orolig på någe sätt. så sk du ju inte känna..om du inte hade sett det där, hade dem sagt någe då? va tror du?jaa vi har ju det. måste sätta planerna i rullning iaf.. så att man vet hur man ska göra. inbjudningar å sånt. men det löser sig..

2009-10-16 @ 23:16:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim