Klåda!!

God morgon!
Hade mycket att göra igår samt noll blogglust. Jag kände bara för att släppa det här med bloggandet och ta det lugnt istället för att försöka trycka ut några ord som man kan skriva upp. Ibland kan det bli lite jobbigt med bloggen när man känner att man måste skriva något trots att man inte har något att skriva om egentligen.

Jag måste kontakta vårdcentralen snart angående klåda i ansiktet och öronen. Det börjar bli riktigt jobbigt nu. Det kliar som bara den och jag får röda fläckar där det kliar innan jag ens hunnit röra ansiktet/öronen. Vet inte alls vad det kan vara och jag har forskat lite på internet men utan resultat. Det börjar sprida sig på kroppen nu också :/ Finns vissa "sjukdomar" som stämmer in lite, men inte till hundra procent så det är bättre att ringa och fråga vårdcentralen.
Någon som haft likadant eller kan ha en aning om vad det kan vara?

Kommentarer
Postat av: Erika

Tyvärr har jag inget tips på vad det kan vara. Det låter jätteskumt tycker jag så du gör nog rätt i att ringa vårdcentralen. Hoppas dom kan hjälpa dig!

Kram

2009-10-29 @ 10:32:52
URL: http://godisknatten.blogg.se/
Postat av: Petra

Ne, vet att man ibland är dålig på att visa hur mkt man kan uppskatta vissa personer <3 Tycker man ska visa det imellanåt. Ja jag saknar också dom gamla tiderna hahah... hur vi kunde sitta o spela kort i flera timmar och alla våra videos + alla fula kort vi tog ihop, det var tider det! Men fortfarande så tycker jag att vi alla har så kul tillsammans :) Såklart det har blivit lite förändringar nu när man har familjer och jobb o så men vi brukar ju alltid kunna avvara tid så vi kan ses då o då. Hoppas förresten att du snart blir av med den där förbaskade klådan :/ inget kul med sånt där... PUSS

2009-10-29 @ 15:00:18
URL: http://petrakarlzzon.blogg.se/
Postat av: ann

Kanske svinkoppor..lätt att få de om man har barn på dagis. Om de kliar o sprider sig o liknar små "finnar/sår".

Hoppas de går över!!

2009-10-29 @ 17:39:51
Postat av: Petra

Visst var jag duktig allt hehe... när ska du ta din då? Puss

2009-10-29 @ 23:40:12
URL: http://petrakarlzzon.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Kan det inte vara svamp eller liknande? annars är du förmodligen allergisk mot något..

2009-10-30 @ 15:18:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim