Något som inte får hända!

Jag tittade ut genom fönstret och såg Eya gå runt på dagisgården helt ensam. Alla andra barnen var också där men de var samlade tillsammans och Eya var på andra sidan gården själv. Tänkte inte mer på det förrän jag skulle hänga upp tvätt och fick syn på Eya, helt ensam på gården, smågråter och alla andra var inne. De hade glömt henne! Hon stog utanför dörren och tittade, stackarn. Hon hade säkert sett att alla gick in och skulle gå efter men sen stängdes dörren och hon blev kvar. Jag sprang ner för trappen och tänkte att jag skulle hämta hem henne för jag var så förbannad att jag skakade som ett asplöv! Men precis när jag kom fram till porten stängdes ytterdörren, de hade tagit in henne. Jag blev ännu mer förbannad, besviken, ledsen och kände att jag var tvungen att gå hem för att skrika av mig och lugna ner mig.
Jag ringde S och berättade om det hela. Han rådde mig att ringa dit och fråga dem hur de kunde glömma henne. Så jag gjorde det och efter att vi hade pratat kände jag mig lugn.
De har två inskolningar som kräver mycket uppmärksamhet. Men hon sa att det där är något som absolut inte får hända och det har inte hänt förut heller. Hon bad så mycket om ursäkt och vi pratade om detta i 10 minuter. Jag sa till henne att detta inte får hända igen och hon lovade att det inte skulle det. Vi skulle prata mer om detta under utvecklingssamtalet som vi har snart.

Jag har så många tankar som snurrar runt i mitt huvud just nu. Dagiset är så bra förutom just denna sak! Men ändå kan jag inte låta bli att tänka på Eya, om hon har det bra där. Om de kunde glömma henne ute, har de inte då glömt något annat också? Håller de koll på henne? Får hon den uppmärksamheten som hon behöver? osv osv..


Min underbara, älskade. Hur kan man glömma henne?


Kommentarer
Postat av: äiskä

helvettiin koko dagispoppoo kait pitäis laittaa asia pidemmälle ettei tapahdu toistamiseen

2009-10-15 @ 13:28:46
Postat av: sandra vilen

Nej men lilla gumman:( stackars henne. Hoppas dom håller det dom lovar nu så du kan känna dig lugn. Kram

2009-10-15 @ 15:00:14
Postat av: Erika

Fy vad hemskt stackars liten, det är ju helt sjukt att något sådant kan hända, dålig undanflykt om någon frågar mig... Sådant där får ju bara inte hända!!! Tur att du såg det och tog tag i det, hade dom berättat det om du själv inte tagit upp det tro?? Tveksamt.. Det måste ju verkligen vara mardrömmen som förälder, att ens barn glöms bort.

Usch hoppas det inte händer igen!!!!

Kram

2009-10-15 @ 19:56:33
URL: http://godisknatten.blogg.se/
Postat av: malin

fyy stackars henne.. jag förstår faktiskt inte hur de kunde glömma henne.. jag själv utbildar ju mig till förskollärare och har varit ute på många olika förskolor och då har man alltid haft STOR koll på alla barnen och man vet precis vart alla är speciellt på små barn.. man räknar i de när man kommer in o ut osv... de måste verkligen haft fullt upp då... kanske brist på personal?? :S men de är bra att det tar tat i saken och att de sa till rektorn kanske är d för stor basrn grupp o för lite personal så kanske de asntäller nån mer... vem vet.. stackar eya...

2009-10-16 @ 09:24:59
URL: http://fammakhzomi.blogspot.com
Postat av: Åsa

Usch, jag ryser! Kan inte ens föreställa mig hur ont detta gör för dig.... usch så hemskt

2009-10-16 @ 13:30:05
URL: http://mihmetcredo82.blogg.se/
Postat av: Veronica

Fy vad hemskt, förstår hon måste blivit jätteledsen få stå där ute helt själv :(

Vilken tur att du bor så nära så du såg allt om dom inte hade upptäckt att dom glömt bort henne.

2009-10-16 @ 18:25:38
URL: http://isaacseliasmamma.blogg.se/
Postat av: Nina ♡

gud förstår att du blev arg.. gud d hade ja oxå varit.. stackars.. hoppas det löser sig allt. till det bästa!

2009-10-16 @ 22:47:26
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Veronica

Sv: Nej jag tror tyvärr inte heller dom hade sagt något till er om du inte själv upptäckt det. :(

2009-10-17 @ 08:29:34
URL: http://isaacseliasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim