Plötslig feber och ont i kroppen!

Idag var vi hemma hos mamma en stund där Eya lekte&busade som bara den. Sen började hon helt plötsligt bli helt slö och kändes varm. Väl hemma tog jag tempen på henne och då hade hon 38.8 grader. Det gjorde ont på henne när jag tog av henne byxorna och rörde hennes ben. Men nu ligger hon och sover iaf.
Jag är mest orolig för att det är svinis hon har fått. Många säger ju att det inte är så farligt, att det är som vilken annan influensa som helst. Men man blir ju ändå orolig. Det är man alltid när det gäller ens barn.
Och hon har ju två av de typiska symtomen, plötslig feber och ömhet i kroppen.


Här leker Eya med sin mobil som hon fick från 3butiken för en vecka sen. Han som jobbar där tyckte att hon var alldeles för söt så han gav henne en av deras "testmobiler" ;)
Duktig tjej! Nästa gång får hon vara ännu sötare så att vi kanske får en riktig mobil istället ;)


Kommentarer
Postat av: Petra

Då har Eya samma som mig. Stackars liten, mår själv riktigt dåligt. Jag uppfyller 5/6 symptom på svinis... trodde man skulle slippa undan men nej. Mamma sa dock att de små som insjuknat på hennes dagis har haft hög feber och andra symptom en kort tid. Hoppas Eya tillfrisknar snart. Kramar från den ena sjuklingen till den andra!

2009-10-26 @ 15:23:15
URL: http://missscorpio.blogg.se/
Postat av: linda

Oj då kanske det inte är så bra om vi träffas riktigt än :S Stackarn hoppas hon mår bättre snart!

Du får väl ringa när hon blir bättre så får vi ses då.

Bastian fick också en testmobil en gång men det var från BRL hehe :)

Puss

2009-10-26 @ 19:22:36
URL: http://lindaklingberg.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Oj, det låter inte alls bra. Stackars liten! :/ Hoppas att hon blir frisk snabbt!!! Jag vågar knappt gå ut pga. influensan (på bvc, öppna förskolan etc.), då för Naimas skull.vad sjutton skulle man göra med en 5månaders som får influensa liksom:S

2009-10-26 @ 23:56:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim