Hur kan man?

Någonting som jag tycker är riktigt äckligt och som jag inte förstår mig på är hur föräldrar kan låta sina barn bli slickade på munnen av olika slags djur!?
Sen finns det föräldrar som själva aldrig skulle kunna "kyssa" en hund, häst eller vad det nu är för djur men ändå låter sitt barn göra det. Dubbelmoral eller vadå?
Eller skulle föräldern själv kunna slicka barnet runt hela munnen och ansiktet? Skulle föräldern själv dra ut tungan av en hund och slicka på den? nä, tänkte väl det. Men ändå låter man sånt hända och tycker att det är ok. Skumt.
Det finns fullt med filmklipp och bilder där barn blir slickade över hela ansiktet av hundar bl.a och ibland grimaserar barnet så tungan far ut och hunden slickar på tungan, föräldrarna bara skrattar och filmar på. Hemskt! Vidrigt!  
Sen är det en helt annan sak om det råkar hända. Man är inte alltid uppmärksam på allting. Och jag säger inte att föräldern som låter sånt här hända är en dålig förälder, utan att det kanske är nånting att tänka på.

Så, vad är era åsikter om detta? Någon som har lust att svara på frågorna och berätta vad det är som är ok med detta? Har länge funderat över detta och blir helt spyfärdig när jag ser videoklipp och bilder om sånt här.

Kommentarer
Postat av: Petra

Jag tycker det är precis så det ska vara :P nedå, kan också hålla med att det kanske inte är så mysigt och en del är ju extrema som när de låter barnen bli slickade i munnen?! usch... Men som Albin, han älskar ju att slicka på folk så han skulle nog kunna slicka en unge i ansiktet haha men då får man ju vara med och säga ifrån så lär dom sig ju. Puss

2009-09-30 @ 11:36:41
URL: http://petrakarlzzon.blogg.se/
Postat av: Maritza

hyi joo mä tykkään kans et se on tosi ilettävää Örk ja muutenki mä en tykkää et eläimet saa nuolla ketään naamasta,se on niin örkkiä :P

2009-09-30 @ 14:49:22
URL: http://marzuban.blogg.se/
Postat av: Miiqa - jag överlevde min barndom

Jag vet inte riktigt, dels så har jag ju inte barn och dels låter jag våran vovve slicka mig i ansiktet. Tycker om honom och tycker inte att det känns äckligt (bara lite jobbigt om jag sminkat mig..)

2009-09-30 @ 18:49:14
URL: http://flischyflaschoo.blogg.se/
Postat av: Åsa

är inte alls förtjust i att djur slickar mig i ansiktet så jag skulle verkligen inte vilja att tex min kisse skulle slicka mina barn i ansiktet, eller några andra barn för den delen. Nu gör ju inte min lilla kisse så utan kan tvätta lite på våra armar, och det gör mig inget:-)

2009-09-30 @ 20:26:14
URL: http://mihmetcredo82.blogg.se/
Postat av: Åsa

Nej precis, det är ju rätt stor skillnad på armen och ansiktet hihi:-)

2009-09-30 @ 22:22:31
URL: http://mihmetcredo82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim