God morgon huvudvärk!

Förstår inte vad det är med mig.
Hade huvudvärk hela dagen förrigår, hela dagen igår och har fortfarande huvudvärk idag. Har tagit alla möjliga tabletter, men ingenting verkar hjälpa. Sen så vet jag inte om jag kan kalla mig förkyld då det inte är som det brukar vara. Oftast får jag så ont i hela halsen/gommen att jag inte ens kan prata, men nu gör det ont bara på ETT endaste ställe i halsen/gommen och jag får ont i käken när jag öppnar munnen. Jättekonstigt.. Undrar vad det är jag fått.
Äh, nog om det.

Idag ska jag göra en grej angående samtalet jag nämnt tidigare :) Så kul det är att vara hemlig! Bara ett fåtal människor som vet vad det handlar om och jag berättar inte om det förrän jag vet mer. Jag är INTE gravid kan jag nämna från och med nu. De brukar vara det folk tror så fort det har med hemligheter att göra ;)
Men men, ni får veta sen.

Ne, nu ska jag sätta Eya i badkaret och duscha själv samtidigt. Det är nog det smidigaste jag kommit på! Hos oss kan man stå bredvid badkaret och duscha så Eya får inte vatten på sig för att jag duschar och samtidigt står jag ju bredvid och har koll över henne :) Skitbra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim