Nere ikväll..

Jag fattar inte vad det är med mig. Ibland blir jag bara deprimerad, ledsen och känner mig... värdelös. Känslan dyker upp från ingenstans och sen kommer det upp en massa andra små saker som förstärker den känslan. Jag har mycket i mitt liv att vara tacksam och glad för så egentligen borde jag inte känna som jag gör.

Äh, vet inte ens varför jag började skriva om det här inne då jag inte vill gå in på såna saker på bloggen. Vi lämnar det nu..

Kommentarer
Postat av: Petra

ja alla har vi våra dagar då världen känns upp o ner :( men imorgon mår du nog redan bättre ska du se :) kanske är hormonerna som spökar? hehe puss på dej

2010-04-26 @ 23:02:21
URL: http://petrakarlzzon.blogg.se/
Postat av: Åsa

Vad läskigt, har liknande känslor jag med i kväll. Skickar ens tor kram till dig och det känns tryggt att man inte är ensam, Kom ihåg att du är verkligen inte värdelös, tvärtom!

Och även fast man har massor med saker som förgyller ens liv så har man rätt till dessa stunder när allt känns blä, du är inte sämre för det. Kanske det finns en anledning till detta; dom bra stunderna blir extra njutningsfulla då man vet hur blä stunderna känns. Oj vad jag filosoferar ikväll.

Återigen stor kram och hoppas du får sova gott i natt vännen. Du är guld värd!

2010-04-27 @ 00:06:54
URL: http://kardelen.blogg.se/
Postat av: T- finnen som inte försvinner med clerasil ;)

Puss puss

2010-04-27 @ 01:28:50
URL: http://tanjakatinka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim