Se på dig själv innan du dömer andra!

Jag måste börja inlägget med att säga att det är ingen som sagt något åt mig eller så, utan detta är bara någonting jag känner för att skriva om.

Folk är väldigt duktiga på att döma andra människor. Det kan handla om småsaker eller stora saker, men egentligen spelar det ingen roll. Man ska aldrig säga att en människa är dålig bara för att denne gör något som kanske inte är sådär jättebra för att hur ska man veta om man inte är sämre själv? Man kanske inte gör samma fel, men det finns alltid något annat man gör som har konsekvenser. Ingen är perfekt! Alla vi människor gör vårat bästa (eller iaf de flesta av oss) och försöker att uppföra sig på bästa sätt. Var inte för snabb för att döma en annan människa, utan försök att se dina egna fel och brister först och koncentrera dig på dem!
Jag är kanske inte världens bästa mamma, fru, vän, syster eller dotter men jag har iaf ett gott och rent hjärta och det tar man sig långt på! Mina misstag är inte värre än en människas som sköter sig perfekt och gör allt som "ska göras" men har ett fult hjärta och inre. 

 

Peace! ;)




Kommentarer
Postat av: Cecilia

Så sant, kloka ord :)

2010-04-25 @ 00:16:50
URL: http://macilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim