Tisdag 27 april

God morgon!
Ska snart ta och väcka lilltösen och se hur hon mår idag. Är hon fortfarande väldigt snorig så får hon stanna hemma från dagis, men verkar hon bättre tar jag henne dit. Inatt har hon iaf inte snorat som hon gjorde förra natten så det är väl ett bra tecken :)
Igår när jag skulle in och lägga mig och tittar i Eyas säng så är den helt tom. Istället hade hon lagt sig i våran säng. Lilla sötnöten, hon kände sig ensam på natten ♥ Hade inte hjärta att lägga tillbaka henne i sin säng så hon fick sova med oss. Det gynnade nog både henne och mig då jag kände mig lite nere igår.

Ser ut att bli riktigt dint väder idag och varmt som igår. Det gick upp till 18 grader mitt på dagen! Varmare får det gärna bli men det räcker gott och väl för nu iaf :)
Om Eya ska till dagis så ska jag ta tag i en ordentlig städning här hemma. Ska rensa lite i garderoben samt andra lådor och skåp, dammsuga, tvätta golv, damma, tvätta kläder, småplocka osv Det måste ju vara någorlunda rent inför imorgon då älsklingen fyller år :)

Här är en liten Eya. Så lik sig själv, men ändå olik :) Hjärtat!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim