Förhållandet mellan midjan och höfter

Nu har alltså en ny studie visat att det är inte personlighet, bröststorlek eller vikt som avgör ifall en kvinna är attraktiv för män eller inte. Utan det är förhållandet mellan midjan och höfter.
Det är en man vid namn Barnaby Dixson som kom på detta genom lite studier och han har sedan testat sin teori genom att bedöma kända skönheter som Jessica Alba, Marilyn Monroe, Kate Moss och Alessandra Ambrosio.

Hur det går till är genom att mäta midjemåttet på den punkt där midjan är som smalast. Och sedan mäta höftmåttet på den punkt där det är som bredast. Sedan dividerar man midjemåttet med höftmåttet. Blir siffran 0,7 så är du attraktiv för män. Alla dessa kändisar jag nämnde hade siffran 0,7.

Enligt honom handlar allt om hur fettet är fördelat vilket är kopplat till fertiliteten.Vad tror ni om detta? Sant eller falskt?
Jag själv är skeptiskt till det. Tror faktiskt inte att det handlar om något sånt. Men det skulle ändå vara kul att testa vilken siffra man får, men jag får snällt vänta tills gravidmagen är borta och man återgått till sin normala kropp ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim