Full fart hela dagen!

Lilltösen ligger och sover sött i sin säng efter en dag med en massa språng. Första dagisdagen efter uppehållet gick jättebra! Hon började leka nästan på engång efter att jag gått och sen kom det inga mer tårar på hela dagen :)

Sen fick vi besök av mamma och senare av Petra, Linda och Bastian. Och däremellan var vi iväg på ett par ärenden :) Mer om det imorgon. Då börjar jag och Salah med ett litet projekt här hemma. Det känns så skönt att ha rätt fullt upp nu eftersom man annars bara är hemma och tar det lugnt. Det blir lite omväxling i vardagen.

Nu kom jag på att jag har en maskin med rena kläder i som står och väntar på att hängas upp.. Bäst att ta tag i det innan det börjar lukta unket..Visste inte vad jag skulle lägga ut för bild så jag tänkte att jag skulle ta en bild från samma datum som idag fast för exakt ett år sen. Tyvärr hade jag inga från detta datum så det fick bli denna som är tagen den 28 augusti-09.
Mitt lilla hjärta, så liten hon var! ♥


(Kanske man ska börja med en sån grej.. Alltså att lägga ut en bild varje dag eller en gång i veckan som är tagen samma datum fast ett år tidigare..?)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim