Inför dagis och höst!
Nu när vi börjar närma oss dagisstart och höst (usch, tar emot att skriva det) så behöver Eya ett par nya skor att springa runt med. Vad sägs om någon av dessa från Skopunkten? Eller så kan man köpa båda två, då blir det halva priset på det billigare paret :)


Kommentarer
Postat av: Nina

så det är så länge sen. gud så sjukt!

2010-08-11 @ 13:37:17
URL: http://deliciously.se/
Postat av: Nina

Båda såklart ;) annars skulle jag tagit de svarta även om de vita var kanonsnygga. Bara för att jag fått för mig att vita skor blir så smutsiga på hösten, fast det är bara inbillning för jontes vita skor blir ju lika skitiga på sommaren med ;)

2010-08-11 @ 15:21:00
Postat av: Malin - Mamma till Isabell och grodan i magen

Ta hellre tre par då och betala för två =)

Postat av: Nina [Mamma till Eya & gravid med nr.2]

Nina - Ja, vita blir skitiga vilken årstid det än är, men ibland kan man inte stå emot :P Men svarta passar nog bättre på dagis iaf :)Malin - Eya behöver inte tre par just nu, men jag själv skulle behöva ett par. Däremot finns inte tillräckligt med ekonomi just nu :/

2010-08-11 @ 22:48:49
URL: http://ninac.blogg.se/
Postat av: Mandy

Hey :) Jag orkar inte leta efter nya bilder och har väldigt svårt att bestämma mig så jag tänkte be dig använda de jag redan har skickat.. Du kan ju göra det såå som du tycker är finast ;) men helst urklippta/klippt bild.. BILDEN på Zorro får gärna vara i en ram,, Trolla fram någo så får vi se ;) Tackl för idag igen!

2010-08-11 @ 23:34:51
URL: http://mizzmandy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim