Måndag 9 augusti

God morgon!
Det är riktigt unket väder idag vilket gör att man tappar lusten till det mesta. Lite moln och sånt gör ju inget men det blir så tråkigt när allt är grått och regnigt. Jaja, kanske man hittar på nåt kul senare ändå.

Ska snart ta och väcka maken min som bara sover och sover. Blir ju så när han är ledig och kan vila ut lite. Tänkte göra lite äggröra till frukost så man slipper smörgåsar för engångsskull och då är det roligare när man har någon att dela frukosten med. Eya har redan satt igång med smörgåsar då hon inte har tålamodet att vänta :)

Börjar få lite ont i en annan tand nu, men jag hoppas att jag slipper få riktigt ont tills den sextonde då det är dags för ett nytt tandläkarbesök. Ska be henne fixa den tanden som värker istället för den tillfälliga lagningen eftersom jag inte känner något obehag av den..

Kommentarer
Postat av: Nina

nej usch. har du ont i en annan tand nu =( stackare.. hoppas det går över!

2010-08-09 @ 17:06:20
URL: http://deliciously.se
Postat av: Nina

den ligger inte i närheten av den som ska rotfyllas. för när ja skulle rotfylla min så kändes det som om ja hade värk i tanden bredvid. värkte som bara den. men det va rotfyllningstanden som värkte,..men jobbigt att du ska ha ont iaf =( stackare!

2010-08-09 @ 17:13:49
URL: http://deliciously.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim