Ibland försvinner tålamodet..


Eya har kommit in i en period då hon bara gnäller om precis allting.
Börjar kännas rätt jobbigt såhär efter cirka två veckor. Vet inte om det är jag och S som har orsakat det genom att skämma bort henne eller om det bara är en period i den åldern hon är i men jag hoppas verkligen att det vänder snart.

Så fort Eya inte får som hon vill så blir det världens kalabalik här hemma. Skrik, gråt, sura miner samt slänga runt en massa grejer är vad man får ta del av då. Jag försöker så gott det går att ignorera den typen av beteende, men det är inte alltid lätt.

Man känner sig som världens sämsta mamma emellanåt. Ibland kokar det över och jag höjer rösten alldeles för mycket. Sen får man dåligt samvete efteråt när man lugnat ner sig lite. Kanske är det normalt att överreagera emellanåt och känna sig usel, men det är absolut ingenting som jag vill ska fortsätta.

Jag vill att Eya ska växa upp och minnas mig som en mamma som alltid var snäll, som inte skriker för det minsta lilla och som lyssnar och hjälper. Inte som en skrikande tyrann som alltid blir arg och inte tål någonting. Kanske det är graviditeten som gör att jag inte alltid orkar, vad vet jag.. Men det ska absolut bli ändring på det.

För oavsett vad så älskar jag mitt lilla hjärtegryn mer än någonting annat och kommer alltid att finnas där för henne. Finns ingen som är mer underbar och älskvärd.. ♥(Gammal bild på mig och Eya. Taget i april 2009.)
♥ ♥ ♥


Kommentarer
Postat av: Nina

det kallas "fas" :P så fort man va hos bvc å det va någe så sa dem, det är en fas.. så nu är det mitt svar på allt :PTheo har börjat han med ska ja säga dig. Han började veckan innan semestern. Gnälla så innåt norden. han kastar sig å ska ha sin vilja igenom. i söndags så åkte vi till min mamma. å han ville att ja skulle bära honom på vägen upp. bar en bit men så orkade ja inte längre. haft lite ont i ryggen. så ja satte ner honom å min man fick ta honom..det dög ju inte så han skrek å skrek. va helt hysterisk. kom upp till mamma. å han skrek där med. inget funka. ingen dricka, ingen mat. allt kasta han. sen kasta han sig själv i backen. han skulle sitta på mig å ingen fck prata med honom. om nån öppna munnen så börja han gapskrika.. 30 min senare så va han normal igen????? vi vet fortfarande inte va han skrek om?å ja man blir galen. men man har rätt å bli det med. så är det ju! vi kan juu inte vara på topp varje dag heller..

2010-08-05 @ 13:08:17
URL: http://deliciously.se/
Postat av: Nina

ja har oxå sjukt dåliga tänker. inge skoj. du vet ja gick dit för ett år sen. så sa hon. du har två hål. å då tänkte ja. men d e ju ändå ok. men tanke på att ja varit gravid.. då lagarhon hålen å så säger hon. du har två till ? seriöst. dem kan ju inte dykt upp på en min så ja lär ju haft dem innan med.å hon lagar inte bara, utan sätter provisorium. å ja biter ju så hårt. så då försvann det där provisoriet. så ja ringde henne. ja men då hade halva tanden spruckigt??? så hon fick ta bort den. asså halvan.. så nu har ja bara en halv tand..??? känns som om ja har två hörntänder. inget som syns när man ler å så.. man känner bara med tungan. å när allt det där va klart ja då va d det där inplantatet. nu är iaf det klart med..nu prata hon om att ena visdomstanden hade som en missfärgning. men den är fortfarande hård iaf. så ja sa. så länge det inte är akut så tänker ja inte göra någe åt saken. å blir det d ja då drar ja ut fanskapet!två visdomständer är redan borta. å iom att ja tog bort det så har ja inte haft halsfluss någe mer.. ja hade ju halsfluss på halsfluss. sen rök visdomständerna där uppe. å sen är det ok nu igen? konstigt va ?du menar att det gjorde ont med rotfyllningen lr va gjorde du på tanden? är inge kul med tänder iaf. har tandläkarskräck.. =(

2010-08-05 @ 13:12:33
URL: http://deliciously.se/
Postat av: Nina

nu blev det långa inlägg här Sva trist att han inte haft semester. skönt att man kan ses ändå å så.. ska ni flytta nu eller hur blir det med det? har ni hittat någe ställe å flytta till?

2010-08-05 @ 13:13:12
URL: http://deliciously.se/
Postat av: Mandy

Det kommer att gå över.. Det är inte lätt att vARA Mamma och jag tycker att du är en underbar sådan :)

2010-08-05 @ 23:23:47
URL: http://mizzmandy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim