Dag 3 - Mina föräldrar

Båda mina föräldrar kommer från Finland och pappa bor kvar där i en liten stad i mellersta Finland. När jag var yngre så åkte jag dit på somrarna och stannade oftast i cirka två månader, nu blir det inte så ofta.
Både mamma och pappa är födda 1958 så de är ändå rätt unga för att ha vuxna barn :)

När jag blev gravid med Eya så förstärktes min och mammas kontakt. Jag går hem till henne rätt ofta och hon kommer hem till oss minst 2-3 ggr i veckan :) Hon hjälper till med barnen, hemmet och följer med som sällskap till vårdcentralen osv när jag ber om det. Med andra ord är hon en mamma som ställer upp mycket. Hon älskar att köpa presenter till Eya & Isra och leker massor med Eya. Ett bra sätt att beskriva mamma är: En typisk mormor!
Hon är gift med Mika och de bor tillsammans bara nån gård från oss. Nära och bra! :)


Jag, mamma och Eya på nyår 09-10

Pappa är inte gift med han är förlovad med en jätte trevlig kvinna. Tillsammans har de en son som blir ett år om ett par månader. Som person är pappa rätt hård. Det ska vara på hans sätt eller så blir det inget av det.
Men han är ändå väldigt snäll och jag har mycket respekt gentemot honom.
Vi försöker att åka och hälsa på så ofta det går, men det är en rätt lång resa hem till honom vilket gör att man ibland drar sig från att åka. Speciellt nu när man har barn. När jag var yngre så kom pappa en enda gång till Sverige för att hälsa på, men när jag kom upp i tonåren så blev det oftare vilket är bra! Nu ses vi ca. 2 ggr/år när båda åker till varandra.Jag och pappa dansar på syrrans bröllop :) Blev en rätt vild omgång hehe


Kommentarer
Postat av: äiskä

kiltisti sanottu vanhasta äidistä :)

2010-12-17 @ 11:16:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim