Ingen är perfekt!

Jag har varit världens sämsta mamma när det gäller en sak.. Nämligen frukost.

Eya vaknar och säger till mig att hon vill ha en smörgås och ett glas oboy.. Jag fixar det och sätter på barnkanalen på tv. Sen sitter hon där framför tv:n och tuggar i sig sin smörgås och dricker sin oboy, medan jag kokar kaffe och sätter mig vid datorn.. Är det så det ska vara? Nej.

Nu ska jag ändra på dessa rutiner. Datorn sätts inte på förrän vi har ätit frukost tillsammans. Och när vi äter våran frukost tillsammans, ska vi sitta vid köksbordet. Det ska finnas pålägg av olika slag och frukosten ska variera mellan smörgås, gröt, flingor och pannkakor.

Alla människor kan vara usla på vissa saker och jag tror nog att i min mammaroll är detta just en av de sämsta sakerna.. Jag klarar inte av att sätta mig i första hand längre när det gäller morgonrutinerna. Så imorgon blir det en annorlunda frukost, vid köksbordet! Och för att underlätta allting ska jag förbereda vissa saker redan på kvällen. Ladda kaffebryggaren så det är bara att klicka på den, koka ägg, skiva gurka, tomat och andra grönsaker.

Jag måste bli bättre på det här!

Kommentarer
Postat av: T- finnen som inte försvinner med clerasil ;)

Man kan inte alltid vara perfekt.. man gör så gott man kan!

2010-12-29 @ 21:12:01
URL: http://tanjakatinka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim