Utelek och annat bus

Hej!
Igår kväll och imorse gick vi ut och lekte lite i snön. Eya trivs som fisken i vattnet :) Så mycket skönare att gå ut och leka när man har en egen gård att leka i och slipper alla nyfikna grannar som står vid fönstren och tittar på.

Det finns en hund här också som Eya gillar att leka med. Hon är så snäll och bryr sig inte så mycket om Eya så det gör att Eya känner sig trygg. Det är bra att hunden inte hoppar på och håller på för mycket för då skulle Eya bara bli rädd och inte våga gå nära.

Vi skulle behöva åka iväg till min mormor och morfar också. De bor ungefär en timmas körning härifrån så det är inte så lätt att ta sig dit när man inte har en bil eller så. Pappa använder ju sin till jobbet på dagarna.

Igår fick Eya basta för första gången :) Hon tyckte att det var jättekul och ville gärna sitta där mycket längre än vad jag ville att hon skulle ;) Pappa blev riktigt förvånad över hur mycket Eya tycker om alla möjliga saker och hur hon äter all mat som kommer i hennes väg. Han trodde nog att hon skulle bli kräsen som sin mamma hehe

Hörs igen! :)


Kommentarer
Postat av: Cecilia

Vad roligt ni verkar ha det :) När sker flytten till England?

2010-02-02 @ 18:26:43
URL: http://macilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim