Måndag 18 oktober

God morgon!
Igårkväll fick lillfisen någon typ av attack igen och bara skrek och skrek. Har läst att sempers magdroppar kan göra så barnet får mer ont i magen de första dagarna, så det kan ju vara det. Idag blir fjärde dagen hon ska få dropparna så jag hoppas att det snart börjar hjälpa..

Har inte ringt tandläkaren ännu och vet inte ifall jag väntar ett tag till. Älsklingen är ledig på onsdag så kanske bäst att ringa då, om inte värken blir mycket värre helt plötsligt. Som det är just nu så står man ut ändå.

Nu håller stora fisen på med nåt bus så bäst att kolla upp saken! Hoppas ni får en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Erika

Usch ja det där med magen är verkligen inte roligt!!! Om dom inte hjälper så prova minifom droppar, det funkade jättebra på Clea när hon hade problem med magen.

2010-10-18 @ 18:31:22
URL: http://godisknatten.blogg.se/
Postat av: Nina

man kan ju även blanda sempers droppar och minifom. men theo tex hans mage klarade inte sempers droppar. minifom gick däremot bra.. så vi körde bara på det..ja är sååå förvirrad å minns iiiiinte va ja frågade dig, så ja vet inte va ja ska svara på din fråga som du fråga mig S bra va? =)hoppas magen blir lite bättre nu,.. lycka till!

2010-10-18 @ 21:52:06
URL: http://deliciously.se
Postat av: Nina

hahha jaaaaaaaha va det d ja fråga om S asså mer förvirrad kan man väl inte bli. känner mig helt knäckt ibland för att det går åt fanders med tänkandet :Pjo vi hade en bra helg! det hade vi.. däremot trött heela tiden.. men det går nog över snart :Phoppas minifomen hjälper! håller tummsingarna!

2010-10-18 @ 22:25:39
URL: http://deliciously.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim