Snuttis

God morgon!
Inatt krånglade lilltjejen igen.. Åt typ 5 gånger på 4 timmar och sen bestämde hon sig för att vakna vid halv fem och krångla en timma. Och under den tiden åt hon igen typ 4 gånger.. Funderar på att ge henne ersättning emellanåt, men ändå fortsätta amma under den största delen av dagen. Men jag vet inte, känner mig rätt kluven i den saken. För hon verkar ju bara ändå vilja snutta många gånger, utan att vara hungrig.

Jaja, idag ska vi iallafall iväg på höstmarknad senare när älsklingen slutar jobbet. Tänkte att Eya ska få åka lite karuseller och ha det kul :) Nu är det länge sen hon sist åkte karusell så jag undrar vad hon tycker om det :)
Men innan dess ska vi nog iväg och hälsa på hos mamma en stund. Samtidigt får man en kort promenad och frisk luft. Hoppas också att ett paket dyker upp idag :) Vad det finns i den får ni se senare..

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej :) Vart är det höstmarknad?? Hänger inte riktigt med förstår du ;) puss Linda

2010-10-08 @ 10:34:13
Postat av: Nina [Mamma till Eya och Isra]

Linda - I Hallsberg :)

2010-10-08 @ 12:18:33
URL: http://ninac.blogg.se/
Postat av: Sanna

Linn var likadan, ammade hur mkt som helst i början. Hon ammar i och för sig med två timmars mellanrum fortfarande och nu är hon över 6 mån men det tar sig nog snart:)

2010-10-08 @ 13:33:41
Postat av: Nina

trevlig helg på dig!

2010-10-08 @ 22:25:46
URL: http://deliciously.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim