Hopplöst

Jag måste varna er om att detta är ett klagoinlägg..

Idag känner jag mig så otroligt trött.
Har varit sån här i tre dagar nu och allting känns helt hopplöst. Jag har ingen som helst ork att ta hand om Eya ordentligt, vilket gör mig ledsen. Hon förtjänar uppmärksamhet och omhändertagande. Jag får små stunder då jag känner mig pigg och glad, men det håller inte länge. Jag har inte ens gått över tiden än och ändå känns det som att förlossningen aldrig kommer att komma igång. Jag vill bara få allting överstökat så jag kan bli jag igen..

Egentligen skulle jag behöva älsklingen hemma så han kunde dela ansvaret av Eya med mig, men han måste ju jobba och gå på dessa utbildningar som de har just nu. Jag kan bara inte rå över denna otroliga trötthet. Spelar ingen roll hur mycket jag sover om nätterna, vaknar ändå efter cirka 6 timmar och har svårt att sova efter det. Ligger bara i sängen och tittar på klockan emellanåt.

Och för att inte tala om alla dessa sammandragningar och andra krämpor. Orkar ju knappt gå längre, men ändå får man lust att göra saker och ting emellanåt. Jag är bara trött och tjatig.. Vill ha våran lilltös NU!


Kommentarer
Postat av: Mandy

Känner med dig, stackarn, låter verkligen inget roligt att vara trött hela tiden.. Försök orka lite till så kommer det bli bra snart. Styrkekramar!!!!

2010-09-17 @ 13:48:40
URL: http://mizzmandy.blogg.se/
Postat av: Petra - Lunas mamma

Hon kommer imorgon bara för att vi inte är i stan då :P

2010-09-17 @ 15:22:24
URL: http://missscorpio.blogg.se/
Postat av: Åsa

Du får klaga hur mkt du vill fina Nina:-) Jag hoppas att lilla prinsessan i magen vill komma ut snart. Stor kram till dig

2010-09-17 @ 22:43:11
URL: http://kardelen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim