Kvällsfunderingar..

Idag åkte jag och Isra iväg till Överskottsbolaget och tittade runt lite. Hittade ingenting märkvärdigt så det är onödigt att rabbla upp allt här på bloggen :P 
Sen har jag även haft besök av Petra, syrran och lilla Olivia. Bjöd såklart på mina "rätt nybakade" bullar, men det var inte många som gick ner. Antingen berodde det på övermätta magar eller helt enkelt att de inte var goda nog :P Tror nog mer på det förstnämnda :)

Jag ska alldeles snart lägga mig och sova, men ville bara skriva ett snabbt inlägg först. Jag hoppas att denna långa och trötta vecka snart tar slut. Förstår faktiskt inte vad det är med den här veckan, har kännt mig tröttare än vanligt trots att jag inte gjort mer än vad jag brukar göra. Varje morgon försover jag mig och samma gäller faktiskt Isra. Hon vaknar inte förrän åtta vilket är rätt ovanligt. Det kanske är övergången till höst som gör oss trötta? Vad vet jag.. 

Nä, nu ger jag mig. Ska försöka komma med lite roligare inlägg imorgon. Eller åtminstonde med något inlägg som inte innehåller endast en massa text ;) 

Sov gott och dröm sött! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim