Syskonkärlek = Bråk


På den senaste tiden så har denna syskonkärlek från Eyas sida blivit lite mer aggressiv och hård. Det är nu som syskonbråken börjar och det kommer bara att bli värre ju äldre Isra blir. 

Eya vill gärna bygga med sina legos ifred
eller ha låtsas picknick på golvet, men då kommer Isra och förstör allting för henne. Förut räckte det med att vi förklarade för henne att Isra är liten och att hon inte förstår vad man får och inte får göra. Och hon menar ingenting illa ifall hon råkar riva Eya. Men nu räcker inte den förklaringen längre. 
Eya förstår själv att Isra börjar bli större och eftersom att hon kryper runt, ställer sig upp och leker nu så tror Eya att hon vet vad hon gör och förstår allting.

Under Isras första månader så var Eya i sjunde himlen.
Hon klappade Isra, pussade, kramade och tog hand om henne. Men nu har det förvandlats till skrik, slag och puttande. Och om jag ser hur Eyas och Isras kusiner (två flickor) är mot varandra så ser jag inte ljus tid framöver heller. Men det är perioder som man måste gå igenom och när de väl blir äldre så kommer bråken att upphöra och kärleken visa sig lite mer. 

Jag vet själv hur jag och syrran bråkade förr i tiden.. Ingen vacker syn för en förälder, kan jag säga :)

Kommentarer
Postat av: T- finnen som inte försvinner med clerasil ;)

Haha, nej det var det verkligen inte :D

2011-08-18 @ 11:14:14
URL: http://tanjakatinka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim