Snälla, bläddra inte bara förbi detta inlägg! LÄS!

Jag loggade in på facebook lite tidigare ikväll och såg ett inlägg som en av mina facebook-vänner skrivit:
"Om alla jag har på min facebook för över en slant var så kan det rädda ett eller flera liv. Fattar du att ditt avstående från en big mac och co på MC kan rädda livet på ett barn? Titta på bilden och säg mig om du kan neka att föra över en slant för att rädda ett barn som har det så här? Folk som avstår bara pga att "det kommer ju ändå inte fram": Är inte detta barn eller andra värda risken att förlora en hundring?"


Just detta barn kan inte ens behålla maten då kroppen glömt bort hur man gör efter flera dagars svält!

Jag gråter när jag ser denna bild. Jag mår dåligt över tanken att människor, framförallt barn, har det såhär. Så när jag såg inlägget så var jag tvungen att göra det jag tänkt att göra i många dagar nu; skänka en gåva.

Många tänker inte ens på Afrika och alla dessa människor som just nu svälter och svävar mellan liv och död. Barn (och vuxna) som behöver vård pga att de är undernärda och på väg att tyna bort. Och många har en tanke om att pengarna inte ens går till de behövande vilket är helt fel tankesätt för även om en liten procent går till dessa stackars lidande människor så har du åtminstonde gjort lite nytta än bara suttit och tittat på!

Jag skänkte pengar via Läkare Utan Gränser. Vill du göra det med så gör det via denna länk. Gör åtminstonde någon nytta! Minimumbeloppet är 25 kr eller skicka ett enkelt och snabbt SMS som kostar 50 kr. Känner du att du inte har råd så finns det massor med saker du kan avvara för den summan. Skippa glassen, fikat eller McDonalds. Ge pengarna till någon som behöver dem istället! Kom ihåg; Många bäckar små, gör en stor å. 

Tänk om det var ditt barn som var sjukt och inte fick vård..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim