Förskola och minnen!

Nu börjas det igen.. På tisdagar, onsdagar och torsdagar ska Eya gå till förskolan och leka av sig lite. Hon har faktiskt längtat efter alla sina kamrater och pedagoger.
Jag trodde aldrig att hon skulle känna såhär för förskolan om man tänker tillbaka till den tiden då det var jobbigt. Jag har inte skrivit så mycket om hur förskolan har varit för Eya och vilka problem vi stött på men det gick så långt att jag nästan lät henne vara hemma heltid istället. Men det där är dåtid och jag är glad att hon har längtat tillbaka till förskolan och jag hoppas att hon är på lika bra "dagis-humör" imorgon som hon var på idag.

Jag har även ansökt om en plats åt Isra. Får se när jag får svar och när hon får börja. Självklart ska töserna gå på samma förskola. Storasyster måste ju få se efter lillsyrran ♥
Jag kan inte fatta att Isra blir ett år om drygt en månad! Det är helt sjukt hur snabbt tiden går! Ibland vill jag bara stoppa klockan och låta barnen vara såhär små i några år och sen sätta på klockan igen och stoppa när jag känner för det.


Min lilla skatt för länge sen! ♥ Åh, vad jag saknar Eyas bebistid! Det är bara fotona och minnena kvar!


Och så har vi lilla älsklingen, ganska nykläckt och pytteliten ♥ Memories!

Kommentarer
Postat av: T- finnen som inte försvinner med clerasil ;)

Lilleya <3

Båda är bara för goa´!!

2011-08-10 @ 09:05:55
URL: http://tanjakatinka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim