God morgon!

Hoppas ni har sovit gott inatt!

Själv har jag sovit jättebra förutom insomningen igår kväll. Blåste massor igen och Isra vaknade till flera gånger. Men som tur är så ligger hon ändå för sig själv i sin säng och verkar nöjd.

Hon vaknar väldigt lätt till ljud i samma rum som hon sover i. Så när jag ska lägga mig så smyger jag in väldigt tyst, men ändå sätter hon sig upp i sin säng. Jag undrar ifall hon får någon djupsömn överhuvudtaget under nätterna. Verkar som att hon vaknar oavsett tid.
Men om ljudet kommer ifrån ett annat rum så störs hon inte.. Om det är så att hon vaknar till flera gånger på nätterna så förklarar det ju varför hon alltid är så trött på dagarna. Måste se till våra rutiner och kanske ändra vilostunden på dagen lite för att hon ska sova bättre på nätterna.

I alla fall.. Den andra "dagen D" har kommit. Idag får jag veta ifall jag kommer in på universitetet som reserv. Helt ärligt så vågar jag inte hoppas på något. Blir så himla besviken då! Fast det blir jag ju oavsett om jag hoppas eller inte. Men skönt i alla fall att se det i skrift isf om jag inte kommer in.

Nu blir det att försöka få tiden att gå tills klockan blir ett..


Kommentarer
Postat av: Malin - Mamma till Isabell och Felize <3

Felize vaknar också väldigt lätt, men inte om man är i ett annat rum och stökar. Vi ska prova ta bort sovstunden på dagen nu tänkte vi då hon verkligen vägrar somna på kvällarna. Dagen idag gick kanon, inge pip alls, se hur resterande går.

2011-12-27 @ 21:05:42
Postat av: Nina - En fotogalen tvåbarnsmamma

Malin - Jag hoppas att det går bra för er. För oss skulle det inte funka att ta bort sovstunden helt då Isra blir så himla trött på dagarna. Och hon somnar ju jättebra på kvällarna. Det är bara på nätterna som hon är väldigt lättväckt.. Vi får se hur detta ska lösas :)

2011-12-28 @ 11:43:32
URL: http://ninac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim