!!!!!!!!

Grannen som bor ovanför oss irriterar mig sååå mycket! Varenda helg har han fest, VARENDA HELG! Vi hade till och med problem med att natta Eya. Hon bara låg där och skakade på huvudet och suckade. Måste man verkligen ha sååå hög musik? Och springa runt som apor där uppe? Ja, så låter det iallafall.

Har lust att gå och ställa mig utanför hans dörr klockan sex på morgonen med barnen och skrika, stampa med fötterna och skratta högt som idioter. Får se vad han tycker om det då!

Han får gärna ha fest, det är lungt för min del. Men sänk nivån f'n. Och be fjortisbrudarna att hålla tyst i trappen. Han har haft fest varenda helg sen han flyttade hit. Både fredag och lördag, i 4 veckor. Börjar bli j'vligt irriterande nu.

Hans inflyttningsfest ska man inte ens tala om! Sex tjejer som sprang ner för trappen och skrek rakt ut. Vi öppnade dörren mitt framför deras ansikten och då skriker de ännu mer och springer ner snabbt som f'n. Jag hade lust att ta en toffla och springa efter haha nä skämt åsido. Störande är det iallafall!

 

Förlåt att jag låter som värsta surkärringen, men det är så j'vla störande!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim