Förändringar i hallen..

Den senaste tiden har vi satsat lite på hemmet. Har köpt en del nya grejer och försökt att få ordning på alla utrymmen. Det skulle kännas ännu lättare ifall man hade en lägenhet man trivdes med. Som det är nu så känns det jättesvårt att hitta någonting fint och försöka få det att se hemtrevligt ut.

Nu är iallafall hallen i helt ok skick. Ska inte köpa mer grejer då det ändå inte får plats med något mer där. Smal, avlång hall är det sämsta påhittet. Det finns inte ens utrymme för skor eller jackor vid dörren utan man får gå igenom hela hallen för att kunna hänga av sig ytterkläderna. Dålig planlösning..

 

Såhär ser det ut i hallen nu. Byrån och tavlan hade vi i sovrummet tills vi köpte dit en garderob istället. Tavelhyllan och mattan (syns tyvärr inte mycket) är köpt på Rusta. Löparen är rätt gammal och jag minns inte alls var vi köpte den ifrån. Den passar iallafall in med mattan.

Och Eyas pulka ska inte stå där i hörnet länge till ;)

Skulle varit snyggare med en vit byrå, men det får faktiskt vara som det är. Har inte lust att spendera mer pengar på sånt.

 

Har ingen bra bild på hallen som det såg ut innan förändringen, men på den --> här länken <--kan ni se lite iallafall.

Inte samma vinkel heller men ni fattar nog ;)


Kommentarer
Postat av: Malin - Mamma till Isabell och Felize

Du kan ju måla byrån ;)

2011-02-10 @ 10:18:08
Postat av: Nina - Mamma till två

Malin - Har inte riktigt tid med sånt nu :) Har grejer i Eyas rum som också behöver målas om. Hoppas jag hittar tid att ta tag i det till sommaren i alla fall :)

2011-02-10 @ 10:31:20
URL: http://ninac.blogg.se/
Postat av: Nina

jo ja själv har hostat väldigt mkt som ung. å så fort ja blir sjuk så sätter det sig i lungorna på mig. så på så sätt vet ja ju hur det är då dem hostar. men dem förstår ju inte lika mkt som vi. deras små kroppar som hostar så mkt.. usch tycker synd om dem..hur är det med eya nu? theo är på dagis iaf!

2011-02-10 @ 12:44:22
URL: http://deliciously.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim