Varning för pessimistiskt inlägg!

God morgon på er!
Jag håller på att laga en enkel krämig pasta till lunch och jag skulle gärna äta den nu om den var färdig. Isra väckte mig tidigt även denna morgon så man börjar bli smått hungrig nu. Klockan 06.45 var det bara att kliva upp och påbörja dagen. 

Det är tråkigt väder som vanligt och vi har inga som helst planer för dagen.. När kommer sommarvärmen? Ska det vara så här resten av den sk sommaren? usch va tråkigt. Jag förstår folk som hellre åker utomlands än spenderar sommaren i iskalla Sverige. Eller så är det bara jag som råkar bo i fel stad..

Jag är verkligen avundsjuk på de människor som får leka med sand och vatten i sommarvärmen. Jag vill också! Jag vill ut och bada med barnen i sjön och spendera en hel dag ute med trevligt sällskap och en massa gott att fika. Vattenmelon, jordgubbar, iskall saft/dricka.. Men nej, istället får man nöja sig med att klä sig i tjocka koftor och ändå ha iskalla fingrar.. 

Nåja, nu lämnar vi tråkigheterna bakom oss för det är ändå ingen som kan göra någonting åt det och nästa inlägg får vara lite mer optimistisk istället. Låter det bra? ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim