Kolmården 2011

Igår var vi på Kolmården med syrran och hennes man. Det var varmt, stressigt och mycket att se. Vi åkte härifrån rätt tidigt för att hinna vara där nästan en hel dag, men sen så kräktes Eya helt plötsligt och vi stannade för att byta kläder och göra rent i bilen. Sen åkte vi kanske tio minuter till och hon kräktes ännu en gång. Tur att man hade med sig två ombyten! Så nu har vi fått reda på att hon är åksjuk för magsjuka är det inte :/ Hur ska vägen till Finland gå?

 

Vi åkte på safari och testade den nya linbanan. När den åkte iväg så fick jag en liten panikattack pga höjden. Jag är ju höjdrädd så den höjden och sitta i en liten hängande bur var ingen bra kombination. Men det gick bra sen och jag kände inte av skräcken efter ett tag. I helhet var det roligt och det är ju det som är huvudsaken.

Det tråkiga var att det fanns så mycket folk där. Men så är det ju på alla "turist-ställen". Man skippade vissa saker och njöt inte riktigt fullt ut bara för att hinna se allt som finns att se. Vi missade delfinshowen för att kunna gå på safari, men safarin var lite viktigare tycker jag.

 


Kommentarer
Postat av: T- finnen som inte försvinner med clerasil ;)

Den där björnen skulle jag vilja ha här hemma å gosa med :)

Så söt :D

2011-06-05 @ 11:32:29
URL: http://tanjakatinka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim