Jag vill ha tillbaka mitt hår!

All detta hår följde med på bara ett drag med handen genom håret.Sen Isra blev 4 månader har jag tappat massvis med hår. När man är gravid så tappar man inte alls mycket hår. Alla dessa 100-150 hårstrån som man normalt sett tappar varenda dag sitter kvar på huvudet under graviditeten. Många upplver att håret blir mycket tjockare och finare än någonsin.

Cirka 3 månader efter graviditeten börjar alla gravidhormoner försvinna ur kroppen och då tappar man all hår som man egentligen skulle tappat under graviditeten.

Vissa tror (till och med jag trodde) att det är på grund av amningen som man tappar hår , men det är fel. Alla tappar hår, oavsett om man ammar eller inte.

Men efter 6 månader brukar det börja bli normalt igen och man tappar inte alls lika mycket. Jag bara längtar tills jag slutar tappa all mitt hår! Har blivit väldigt tunnhårig nu. Och när håret väl börjar växa ut igen så står det åt alla håll som små antenner :)

Kommentarer
Postat av: Néa

Samma här! Fast jag har ju kort hår, men det syns ändå att det blivit glest i pannan. Det fullkomligt rasar hår!Tappar mani 6 månader, eller tills det gått 6 mån från förl.?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim