Förskolan..

God morgon på er!
Jag sitter här hemma och tar det lugnt. Egentligen skulle jag ha pluggat, men kände inte alls för att öppna alla word-dokument och skriva.. Känns som att det är det enda jag gör så fort det blir en lugn stund här hemma. Jag får försöka ta itu med det lite senare istället.

Eya var lite ledsen när jag lämnade henne på dagis imorse och det var länge sen hon var så ledsen. Nu har det gått rätt bra de senaste veckorna och hon har äntligen vant sig vid den manliga förskoleläraren. Även en annan i personalen sa att hon ser en stor skillnad på Eyas beteende om man jämför med hur det var förut. Hon är gladare nu vilket känns otroligt skönt!

När jag tänker på att Isra också börjar på förskolan om ett halvår ungefär så får jag en klump i magen. Att dessa barn ska växa upp så fort. Jag kommer att sakna mina småttingar otroligt mycket sen!

Kommentarer
Postat av: Petra - Lunas mamma

Ja det hade varit trevligare om ni kommit =) men vi har en del att ta igen här hemma. Priset för att man jobbar så mkt... däremot är jag ledig lördag-söndag! Imorgon jobbar jag hela dagen.

2011-05-05 @ 21:07:47
URL: http://missscorpio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim