Lite allmän babbel...

Ikväll nattade jag barnen på ett annorlunda sätt än vad jag gjort innan. Satte på en film åt Eya i hennes rum och där fick hon titta tills jag hade fått Isra att somna. (Annars brukar jag natta båda samtidigt inne i Eyas rum.)
Sen var det Eyas tur så vi la oss på hennes säng och läste Disneys Bambi. Älskar alla disneyböcker som vi får hem i brevlådan!
Eya lyssnar snällt och slänger in lite kommentarer här och där. För typ ett halvår sen så var det omöjligt att läsa för henne då hon vägrade att lyssna, men nu går det hur bra som helst.

Nu glor jag på Big Brother och efter det blir det mer plugg tills älsklingen kommer hem från jobbet. Sen ska vi umgås en stund innan läggdags. Jag hatar älsklingens jobbvecka som han har nu. Så tråkiga tider och man hinner inte ens göra någonting tillsammans på dagen. Sen blir det så sent innan han kommer hem från jobbet så man hinner inte ens titta på en film eller något.

Snart semester! Stå ut!


Kommentarer
Postat av: Néa

Vad har han gjort med ryggen och höfterna? Såg på FB att han skyllde på jobbet. Borde väl fråga honom förstås, men nu gör jag inte det... :-P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim