Måndag 2011-11-21

God morgon!
Denna helg har gått riktigt fort och vi har inte alls hunnit med allt som vi egentligen skulle hinna med. Men nästa helg blir det väl lugnare så vi kan fixa det som vi inte hann med nu i helgen. 

Jag loggade in på www.collagefoto.se och skulle beställa lite bilder på barnen. Varför måste det vara så dyrt med ett par bilder bara? 
Två A4 bilder och två gruppbilder för 520 kr. Alltså 130 kr per bild! Det låter inte ens rimligt. Och ska man beställa ett bildpaket så kostar den minsta 250kr och då får man inte ens med några stora bilder. Jag tycker att de borde tänka om lite angående priserna. När det är så här dyrt så vill man nästan stunta i att beställa bilder. 
Innan Isra började på dagis så kunde jag beställa ett medium bildpaket för 435kr och då fick man med ganska mycket, men nu har jag två barn så det skulle bli närmare 1000 kr för några få bilder. Syskonpris skulle kanske vara bättre(?) Då skulle de tjäna mer på det också.

Jaja, nog tjatat om det.

Idag har vi inte många planer så vi får se vad dagen för med sig. Ett besök hos mamma står på schemat i alla fall och sen är det allt det vanliga som ska göras. Disk, städ och matlagning.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim