Kärlek börjar med bråkNär Isra kom upp till den åldern att hon blev intresserad av Eyas leksaker och att leka med Eya så dök samtidigt ett problem upp. Eya var inte så glad för att behöva dela med sig av sina saker och hon tyckte mest att Isra förstörde saker för henne. När Isra fortfarande var "orörlig" så tyckte Eya att det var roligt med en bebis. Hon dansade för henne och hon sjöng för henne, men det ändrades i samma stund som Isra blev mer rörlig.
(Har skrivit ett inlägg om det tidigare. Det kan ni hitta HÄR!)

Skrik, gråt, puttande, sura miner osv var det som hörde till vardagen. Jag såg inte ett dugg fram emot att vakna på morgonen och behöva ta itu med alla problem, varje minut, varje dag.. 
Jag försökte att prata med Eya och förklara situationen för henne, men utan resultat. Antagligen var hon på det sättet pga ovanan av att ha ett annat nyfiket barn som är med överallt och rör vid allting. Eya har aldrig behövt dela med sig av sina saker på detta sätt.

Men nu har Eya äntligen börjat leka med Isra och inkludera henne i allting. Hon ger Isra mer än gärna en leksak när Isra är gnällig och hon bjuder Isra på sin smörgås och dryck. De dansar, sjunger* och leker tillsammans. Roligt och uppfriskande att se hur syskonkärleken börjar växa fram. ♥


*Ja, Isra kan sjunga nu. Men det låter mest såhär: "aaaaaaaaaaa.. aaaa.. aaaaaa.. aaaaaaaaaaa" :)

Kommentarer
Postat av: Maria - med bebis i magen ☆

haha ja jag måste låta bli google nu! :pförhoppningvis är det inte så lång tid kvar nu :)

2011-10-08 @ 12:46:40
URL: http://fashionstars.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim